• 0226-428414
  • info@ngmachinery.nl
Sleek & Beautiful

Onze diensten

Een korte samenvatting van onze diensten, voor meer informatie klik op de diverse tabbladen bovenaan de website.

Sleek & Beautiful

Elektrische aandrijving

Huidige bouwmachines en landbouwmachines worden aangedreven door een dieselmotor. NGM voert modificaties uit, waarbij deze dieselmotor wordt vervangen voor een elektromotor. Als energiedrager kan gekozen worden voor een accupakket of een waterstof fuel cell. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat de machine geen schadelijke emissiegassen meer uitstoot.

Sleek & Beautiful

Geluid reductie

Door het elimineren van de dieselmotor in het aandrijfsysteem komt er geen geluid meer vrij van de uitlaat, uitlaatgasturbo of de inlaat. Door het verder isoleren van de machineruimte kan ook het geluid van de hydrauliekpompen gereduceerd worden. Met deze aanpassingen reduceert u de geluidemissie van uw bouwproject. Op aanvraag kunnen nog andere aanpassingen gedaan worden om de machine stiller te krijgen.

Sleek & Beautiful

Hogere productiviteit

Op aanvraag kunnen huidige en nieuwe machines aangepast worden om een hogere productiviteit te behalen. In diverse sectoren liggen hiervoor kansen. Door actief met de klant mee te denken over de inzetbaarheid van de machine en de optimalisatie hiervan, kan de terugverdientijd van de machine versneld worden.